Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • Veure imatge de Dia del recital (nova finestra)
  02/08/2019
  Magda Bello, ens ha ofert una mostra dels seus poemes i ens hi ha delectat amb la seva lectura amb un gran èxit de concurrència.
 • Veure imatge de Magda Bello (nova finestra)
  10/07/2019
  Magda Bello, ens oferirà una mostra dels seus poemes i de la seva cultura.
  Magda Bello, 2 de agosto (1976), Masaya/Nicaragua. Escribe poemas desde su niñez. Bello realizó estudios de economía, teología, fue directora de proyectos en Visión Europea Grupo SIEN y en la actualidad empresaria. Entre sus obras se destacan:
  Poemarios
  -"No hay pasada a Catarina. Poesia en tiempo real (Premio Internacional de Poesía Rubén Darío 2018)
  - “Memorias Dispersas”(2016)
  - "EMILY" en homanaje a la célebre poeta norteamericana Emily Dickinson (2017)
  - "Tras la Huella del Príncipe” (2017).
  Forma parte de Antología:
  - "Mil poetas y artistas por Palestina" del escritor español Xavier Susperregui
  - "Antología del Cisne" (2017) de la Sociedad Nicaragüense de Jóvenes Escritores
 • Veure imatge de Cartells de la festa al llarg dels anys (nova finestra)
  12/06/2019
  La Festa de la Diversitat 25 anys després del seu naixement, de la mà de la Comissió de Festes de Collblanc-La Torrassa vol donar a conèixer la riquesa cultural que convivia als barris amb l'arribada dels veïns i veïnes procedents d'altres països i continents. Quan en parlem, pensem en un esdeveniment que enguany compleix el vint-i-cinc aniversari, La Festa de la Diversitat té un objectiu festiu, però també solidari i de cohesió social. S’hi comparteixen cultura i diversió amb espais de debat, jocs, tallers, circ, música, teatre i moltes altres activitats educatives i recreatives.
  Tot això posa de manifest que plegats volem crear un espai deconvivència intercultural en el qual hem de continuar treballant, a fi de contribuir a la petjada col·lectiva que entre tots i totes estem construint al nostre barri de Collblanc-la Torrassa.
  La Festa de la Diversitat és una mostra de la riquesa cultural de què disposem, on els infants tenen un paper destacat per la importància de l’educació en valors, essencial
  per a la convivència. És una cita festiva que no oblida les grans qüestions pendents avui a tot el món.
 • Veure imatge de Foto de la Gala (nova finestra)
  07/06/2019
  Gala Final de presentació de les històries realitzades en el tallers audiovisuals de  cinema cooperatiu "EngLHoba't",  activitat  programada en el context d'intervenció formativa del Festival MetropoL'His (Festival de curts i videoclips en 48h) / GlobaL'H (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament).
   
  Vídeos
Pàgina de resultats: 1 2 3 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans