Notícies

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • Dia de la presentacióVeure imatge de Presentació del còmic "Vinyetes a l'escola per la Solidaritat", VI edició (nova finestra)
  19/03/2022
  Presentació de la VI edició del còmic Vinyetes a l'escola per la Solidaritat. En aquesta sisena edició, valorem el fet que aquest treball no ha tingut cap interrupció per la pandèmia: centres escolars, alumnes, concursants, dibuixants en el projecte, l'impuls tècnic des del Programa de Cooperació, sense que la tragèdia que patíem impedís l'extraordinària vitalitat del còmic, d'aquests petits autors i de la creació artística. El còmic continua mostrant realitats amb la seva immensa capacitat narrativa, hi ha mostrat moments complexos, els drets humans i impulsant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (Agenda 2030).
  És una publicació fruit compartit de grans professionals del novè art, del suport de la Diputació de Barcelona, i d'un gran especialista en el món del còmic, Antoni Guiral, de la implicació dels docents i del professorat i alumnat de les escoles Paco Candel, Menéndez Pidal, Centre educatiu Balaguer, Ramon Muntaner, CEIP Josep M. Folch i Torres, Santa Marta, Canigó S. COOP., CEIP Busquets i Punset, Pablo Neruda, CEIP La Carpa, Sant Jaume de la FEP, Azorin i CEIP Pau Vila.
   
   
  Entrevista i salutació de Zapico, qui no va poder estar present a l'acte
   
 • Portada exposició virtualVeure imatge de El Banc de recursos d'Educació per a la Ciutadania Global (ECG) de la Diputació de Barcelona publica les activitats que ofereix el Programa de Cooperació i Solidaritat a les escoles de L'Hospitalet (nova finestra)
  18/03/2022

  La Diputació de Barcelona potencia i reforça les polítiques de cooperació al desenvolupament de l'Ajuntament de L'Hospitalet.

  El Banc de recursos d'Educació per a la Ciutadania Global té la voluntat de donar suport, en concret a l'Ajuntament de L'Hospitalet, i als altres ens locals, en la tasca de fomentar una ciutadania responsable, solidària, crítica i compromesa amb els drets humans, la pau i un desenvolupament humà i just per a totes les comunitats del planeta.

  Amb aquest objectiu El Banc de recursos d'Educació per la Ciutadania Global incentiva l'exposició virtual sobre els ODS, que es pot visitar en aquesta pàgina web del Programa de Cooperació i Solidaritat, com a eina de treball i coneixement dels ODS, tant per a les escoles com per al públic en general.

  Banc de recursos d'Educació per a la Ciutadania Global

 • Fotos del dia de la visitaVeure imatge de L'escola Pare Enric d'Ossó ha visitat l'exposició "Indestructibles" (nova finestra)
  08/03/2022

  Els alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'escola Pare Enric d'Ossó han fet una visita guiada a l'exposició "Indestructibles. Una mirada a la generació del futur de l'Àfrica"

  Vídeo de la visita

 • Fotos del dia de la visitaVeure imatge de L'escola Pineda ha visitat l'exposició "Indestructibles" (nova finestra)
  08/03/2022

  Els alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'escola Pineda han fet una visita guiada a l'exposició "Indestructibles. Una mirada a la generació del futur de l'Àfrica"

  Vídeo

Pàgina de resultats: 1 2 3 

Accès a...

 • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
 • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
 • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans