Notícies

01/01/2022
Taller: Conseqüències socio-econòmiques de la pandèmia COVID-19 en els països del Sud Global
Buscador del tallerVeure imatge de Taller: Conseqüències socio-econòmiques de la pandèmia COVID-19 en els països del Sud Global (nova finestra)

El taller "Conseqüències socio-econòmiques de la pandèmia COVID-19 en els països de Sud Global", té dues parts: una exposició que descriu com la pandèmia ha afectat Amèrica Llatina i l'Àfrica en diferents aspectes socials, com la pobresa, en termes genèrics, la seguretat alimentària, l'accés a l'aigua, la prevalença d'altres malalties transmissibles, els drets humans, l'educació, el treball infantil, el matrimoni infantil, les dones i les poblacions vulnerables com són les poblacions migrades i les indígenes; i d'una xerrada per reflexionar sobre l'exposició, abans i després d'haver-la vist. Les reflexions es treballaran amb els professors i en un col·loqui posterior amb la investigadora Núria Pedrós de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L'exposició estarà a l'escola per un període de quinze dies i la xerrada-col·loqui dirigida a 3r o 4t d'ESO, d'una hora de durada es farà a les instal·lacions de l'escola, prèvia reserva de dia i hora. Tenim disponibles a un màxim de 8 tallers, entre el gener i el maig de l'any 2022.

El formulari de reserva a través d'aquest enllaç

Accès a...

  • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
  • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
  • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans