Notícies

Detall noticia

Veure imatge de Imatge (nova finestra)
09/01/2017
El Programa de Cooperació i Solidaritat us ofereix un taller audiovisiual de cinema cooperatiu "EngLHoba't" amb l'objectiu de fomentar la reflexió de les joves i dels joves sobre el significat de cooperar per aconseguir un món global més just.
Aquesta activitat està programada en el context d'intervenció formativa del Festival MetropoL'His (Festival de curts i videoclips en 48h) / GlobaL'H (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament).
 El taller es fa a través de l'audiovisual, partint d'una visió no etnocèntrica del que és la diversitat cultural que permet valorar els Drets Humans, la Cultura de la Pau, la Convivència i la Cohesió Social com a fites reals i vivencials.  Cada taller és de 4 hores de durada que es faran 2 h cada dia durant 2 dies per l'alumnat de batxillerat i cicles formatius de IES de L'Hospitalet, també es pot programar com activitat extraescolar oferta per l'AMPA de l'escola o be en Casal de Joves. Qui participi als tallers tindrà l'oportunitat de presentar els seus vídeos al X Festival MetropoL'His / GlobaL'H que se celebrarà a la nostra ciutat durant el mes d'octubre del 2017.

Per concertar l'hora  ho heu de fer en el correu: mjfandos@l-h.cat  i les reserves a traves de la guia INTRO 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans