Notícies

04/12/2020
Presentació del Pla Director de Cooperació, Justícia Social i ODS 2020-2023 de l’Ajuntament de L’Hospitalet
Veure imatge de 3/12/2020 Presentació per ZOOM (nova finestra)

El Programa de Cooperació i Solidaritat ha presentat el Pla Director, en sessió virtual, el dia 3 de desembre a les 19:30, amb l'assistència del Sr. Manel Vila, director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desarrollo, el Sr. David Minoves, director del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, el Sr. Xavier López, director de la Fundació Solidaritat UB, la Sra. Sariñena, tinenta d'alcaldia de l'àrea de Participació i Relacions Ciutadanes i representants de les entitats de la nostra ciutat, tots ells han format part del procés participatiu d'elaboració del Pla Director durant aquest any 2020. . Aquest procés ens ha permès identificar les principals potencialitats i reptes de la cooperació de L'Hospitalet, així com debatre sobre els objectius i prioritats sobre les quals orientar la política.
Aquest Pla Director vol reflectir, d'una banda, les línies mestres d'aquesta política pública per als pròxims anys, i de l'altra, refermar el ferm compromís de la ciutat amb la cooperació, justícia social i el desenvolupament mundial. La voluntat és aconseguir el màxim consens de tots els actors de la ciutat per poder aprovar-ho pròximament en el Ple del consistori que ens ajudi a planificar les accions de cooperació per a la justícia social global impulsades des del municipi.

Aquest nou pla per al període 2020-2023, dóna una importància cabdal a l'Agenda 2030 i és amatent al context generat arran de la pandèmia mundial. Ambdós, plantegen la necessitat de repensar el model de relacions socials i amb la natura, i el Pla Director que volem desplegar assumeix aquests desafiaments.

Dia: 3 de desembre 2020

Hora: 19,30 h

Lloc: Presentació virtual ZOOM

Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans